Πρόγραμμα επίσκεψης στην πόλη Τοκάτ της Τουρκίας




19.04.2012: Άφιξη στην Κων/πολη. Περιήγηση στην πόλη.
20.04.2012: Αναχώρηση το πρωί για την πόλη Τοκάτ. Υποδοχή στο αεροδρόμιο του Τοκάτ από την ομάδα της Τουρκίας. Άφιξη στην πόλη Τουρχάλ. Επίσκεψη στο ιδιωτικό σχολείο Yildirim. Επίσκεψη στον Κυβερνήτη του Τουρχάλ, στον Υπεύθυνο Εθνικής Παιδείας, στον Δήμαρχο της πόλης. Περίπατος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα με τον Δήμαρχο του Τουρχάλ. Κονσέρτο φολκλορικής τουρκικής μουσικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
21.04.2012: Αναχώρηση το πρωί για την πόλη της Αμάσειας. Επίσκεψη στο κάστρο της Αμάσειας, στους τάφους των βασιλιάδων. Γεύμα σε εστιατόριο. Επίσκεψη του πρώτου Νοσοκομείου της Αμάσειας. Βόλτα δίπλα στο ποτάμι. Επίσκεψη στο μουσικό ωδείο της πόλης. Επίσκεψη στο τζαμί Buyukaga. Επίσκεψη στο μουσείο της Αμάσειας και του μουσείου μινιατούρας. Δείπνο στο εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
22.04.2012:  Επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο Camlica με το οποίο συνεργαζόμαστε για το πρόγραμμα. Δραστηριότητα στην τάξη- ζωγραφική χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τέχνη Ebru. Ξενάγηση στους χώρους του σχολείου, παύση για καφέ με εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών. Περίπατος στο δάσος. Δενδροφύτευση από τους μαθητές και τους καθηγητές.
23.04.2012: Εκδήλωση στο στάδιο για την Ημέρα του Παιδιού. Επίσκεψη στην πόλη Τοκάτ. Ξενάγηση στην πόλη. Επίσκεψη στο σπήλαιο Ballica. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
24.04.2012: Επίσκεψη στην πόλη Zile. Ξενάγηση στην πόλη από τον υπεύθυνο πολιτισμού της πόλης. Επίσκεψη στα απομεινάρια του κάστρου του Zile. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
25.04.2012: Αναχώρηση τα ξημερώματα με λεωφορείο για την πόλη Σαμψούντα. Σύντομη περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη αργά το βράδυ στην Αθήνα. Διανυκτέρευση στην Αθήνα. 
26.04.2012 Επιστροφή στην Κέρκυρα.
Η εκπαιδευτικός
Αμανατίδου Αθηνά