Ομάδες τμημάτων μαθητών για την έναρξη των μαθημάτων

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες και μαθητές μας,
σας παρουσιάζουμε τις ομάδες των τμημάτων, ανεξάρτητα από το εάν κάποιοι μαθητές θα λείπουν με Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων-κηδεμόνων τους. Σας θυμίζουμε ότι δε θα παίρνουν απουσίες όσοι θα λείπουν σύμφωνα με την Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα-κηδεμόνα, στη δήλωση αυτή ή θα βεβαιώνεται ότι "το τέκνο μου ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από covid-19" ή ότι "έχω στο οικογενειακό μου περιβάλλον άτομο αυξημένου κινδύνου για νόσηση από covid-19". Την Υπεύθυνη Δήλωση καλό είναι να τη φέρετε στο σχολείο στις ώρες λειτουργίας του μέχρι και την Παρασκευή 15-05-2020 ή να μας τη  στείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: mail@4gym-kerkyr.ker.sch.gr 
Σε κάθε τμήμα θα υπάρχουν δύο ομάδες, η πρώτη θα έρχεται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, η δεύτερη ομάδα θα έρχεται Τρίτη, Πέμπτη. Αυτό θα αντιστρέφεται κατά την επόμενη εβδομάδα. Έτσι θα συνεχίζεται μέχρι και τις 12-06-2020. Θυμίζουμε ότι τα μαθήματα θα ξεκινάνε το πρωί στις 8.15 π.μ. και δε θα γίνεται συγκέντρωση, ούτε θα πλησιάζουν οι μαθητές του ενός τμήματος τους μαθητές των άλλων τμημάτων. Θα έχουν διαφορετικά διαλείμματα και δε θα λειτουργεί κυλικείο.
Τα τμήματα είναι τα εξής:
Στο Α1 η πρώτη ομάδα είναι από Αθηναίου Σ. μέχρι και Καινούργιου Μ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Καλούδη Θ. μέχρι και Παϊζάνου Ν.
Στο Α2 η πρώτη ομάδα είναι από Αγγελοπούλου Α. Ε. μέχρι και Γύπα Χ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Καρρά Ζ. μέχρι Κούρκουλο Ι.
Στο Α3 η πρώτη ομάδα είναι από Κυπριανό Σ. μέχρι και Μυφτάρι Θ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Νήτα Αλ. μέχρι και Φλώρο Χ.
Στο Α4 η πρώτη ομάδα είναι από Λουκά Θ. μέχρι και Σαμαρά Όλ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Σικελιανό Γ. μέχρι και Τσουκαλά Μ.
Στο Βι η πρώτη ομάδα είναι από Αλαμάνου Μ. Ν. , μέχρι και Ζωχιό Κ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Κολόι Ε. μέχρι και Χυτήρη Μ.
Στο Β2 η πρώτη ομάδα είναι από Αρμενιάκο Κ. μέχρι και Βούλγαρη Θ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Βουλισμά Κ. Π. μέχρι και Κολιό Αρ.
Στο Β3 η πρώτη ομάδα είναι από Κατσούρη Σ. Σ. μέχρι και Λουκά Χ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Λουκανάρη Ευσ. μέχρι και Νετσάι Ι.
Στο Β4 η πρώτη ομάδα είναι από Νικόπουλο Β. μέχρι και Ριγανά Α. Η δεύτερη ομάδα είναι από Ρώσση Χ. μέχρι και Χρυσικοπούλου  Ευδ.
Στο Γ1 η πρώτη ομάδα είναι από Βαλσάμη Λ. μέχρι και Μεταξά Β. Η δεύτερη ομάδα είναι από Μπορσέβσκι Π. μέχρι και Τάσσου Κ.
Στο Γ2 η πρώτη ομάδα είναι από Βάρθη Σ. μέχρι και Μίτσουλη Αν. Η δεύτερη ομάδα είναι από Παϊζάνου Β. μέχρι και Φωτιά Γ.
Στο Γ3 η πρώτη ομάδα είναι Βασίλι Χ. μέχρι και Μάνεση Κ. Η δεύτερη ομάδα είναι από Μαυρωνά Αν. μέχρι και Χρηστακέα Βέργη Τ.
Για κάθε άλλη ενημέρωση παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μας.
Μπορείτε να μας τηλεφωνείτε για κάθε απορία σας.
Καλή συνέχεια.
 



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.
Εάν είναι δυνατό μην σχολιάζετε ως ανώνυμοι ώστε να μπορεί να γίνει διάλογος.
Ευχαριστώ.