25-05-2020 έως 12-06-2020

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές.
από 25-05-2020 έως και 12-06-2020 θα σχολάτε12.00 π.μ. και θα ακολουθείτε το πρόγραμμα μαθημάτων που είχαμε πριν την κατάσταση του κορωνοϊού.
Σας θυμίζουμε ότι τα διαλείμματα δεν είναι όπως πριν, δεν υπάρχει κυλικείο, επομένως φέρνετε νερό και φαγητό μαζί σας.
 Όσοι χρησιμοποιείτε υποχρεωτικά μάσκα λόγω της μετακίνησης με λεωφορείο δεν την αφήνετε σε καμία επιφάνεια μέσα στο σχολείο, καλό είναι, εάν είναι μιας χρήσης, να την πετάτε σε κάδο εκτός σχολείου. Στη συνέχεια απολυμαίνετε τα χέρια, πριν μπείτε στις τάξεις.
 Στην τουαλέτα πηγαίνετε με συνοδό καθηγητή ο οποίος περιμένει έξω από την κεντρική είσοδο των τουαλετών και σας θυμίζει να απολυμαίνετε τα χέρια με το αντισηπτικό που είναι σε θρανίο έξω από τις τουαλέτες. Επίσης, πλένετε τα χέρια με σαπούνι, πριν βγείτε από τις τουαλέτες.Τα διαλείμματα είναι πολύ λιγότερα από το κανονικό, έχει περιοριστεί, λοιπόν, ο χρόνος τους, οπότε χρειάζεται από όλους μας να συνεχίσουμε να είμαστε υπεύθυνοι τηρώντας όλα όσα έχουμε συζητήσει για την ασφάλεια όλων μας.
Όταν βγαίνετε στην αυλή, πηγαίνετε στα σημεία που σας έχουμε δείξει, αφού έχετε βάλει αντισηπτικό.
 Δεν αφήνετε τίποτα στο θρανίο, ούτε επάνω ούτε κάτω, όλα τα βάζετε στην τσάντα σας. Δεν ανταλλάσσετε μεταξύ σας αντικείμενα και κρατάτε τις αποστάσεις και μέσα και έξω από τις αίθουσες. Δεν αλλάζετε θέση στο θρανίο, ούτε σημειώνετε τίποτα επάνω σε αυτό, είναι θέμα υγιεινής και προφύλαξης. 
Στο σχολείο καλό είναι να μην έρχεστε πριν τις 8.00 π.μ.. Δεν κάνουμε συγκέντρωση, πηγαίνετε στις τάξεις σας και βγαίνετε, όταν σας λένε οι καθηγητές σας.
Πήγαμε πολύ καλά την πρώτη εβδομάδα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.
Εάν είναι δυνατό μην σχολιάζετε ως ανώνυμοι ώστε να μπορεί να γίνει διάλογος.
Ευχαριστώ.